Verzenden,retour,garantie

Betalen, Verzenden, retourneren, garantie en afhalen

 

Betalen

In de webwinkel kan je betalen met Ideal en door bankoverschrijving. Bij ophalen aan huis kan er ook gepind worden. Bij ophalen op een markt kan er gepind, maar ook contant betaald worden

 

Verzenden.

Je bestelling zal verstuurd worden binnen 3 werkdagen, meestal sneller. In het geval dat we op een markt staan zal ik pas na de markt het pakket kunnen verzenden. In drukkere periodes kan het zijn dat de levertijd iets langer is.

Producten die uitverkocht zijn en door mij besteld moeten worden, zullen een langere levertijd hebben. Ik ben er soms afhankelijk van of mijn leveranciers het product op voorraad hebben.

Ik run deze webshop naast mijn baan en gezin en daardoor kan het zo zijn dat ik soms door omstandigheden pas later kan verzenden als dat men van mij gewend is.

Voor het verzenden en verpakken zullen kosten in rekening worden gebracht.

  • Brievenbus post kost 2.95 of 3,95, afhankelijk van het gewicht;
  • Pakketpost kost 5 euro;
  • Bij bestellingen boven 100,- euro vervallen de verzendkosten

 

Ik zal zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen hergebruiken en ook zo veel mogelijk plastic-vrije verpakkingen gebruiken. Het kan dus zijn dat de producten in een doos van bijvoorbeeld de supermarkt verstuurd worden.

 

Internationale verzending

We verzenden regelmatig naar België Duitsland, Denemarken en Groot Brittannië. Kijk voor de tarieven bij het kassamandtje.

 

Retourneren, ruilen

Op maat geknipte producten kunnen we helaas niet terug nemen. Alle andere producten kunnen geretourneerd/geruild worden, neem daarvoor binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op.

De porto kosten en het verzendrisico voor de retourzending zijn voor de koper zijn rekening en risico.

Retour adres

Speerbijter

Koolmeesstraat 14

2623GS  Delft

Retourzendingen moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Vermeld altijd het order nummer  van de retourzending
  • Het artikel moet netjes verpakt zijn.
  • Opmaat geknipte artikelen kunnen we helaas niet terug nemen
  • Speciaal bestelde producten kunnen we helaas niet terug nemen
  • Speciaal in opdracht geverfde producten kunnen we helaas niet terug nemen
  • Producten mogen nog niet gebruikt/gewassen zijn

 

Het bedrag wordt na ontvangst van het product binnen 14 dagen terug gestort op je rekening indien er aan alle voorwaarden zijn voldaan

 

Garantie of product fout

Het kan gebeuren dat er een productie fout in het product zit, ondanks dat ik alles zorgvuldig nakijk.

Neem zo spoedig mogelijk na ontvangst contact met mij op, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst, via de mail om evt een ruil afspraak te maken.

 

Korting code’s

We kennen twee soorten korting code op onze site

Standaard codes zijn voor iedereen beschikbaar, deze zal ik verspreiden en aankondigen via sociale media. Deze codes zullen beperkt geldig zijn

Daarnaast kan ik ook persoonlijke korting codes verstrekken, deze zijn niet overdraagbaar en ook maar eenmalig geldig. Wordt er misbruik van gemaakt, dan zal ik de hele bestelling annuleren en het gehele bedrag terug storten.

Korting codes zijn niet geldig op reeds betaalde bestellingen

 

Afhalen van je bestelling aan huis,

Het kan zijn dat je toevallig in de buurt bent en je de bestelling kan afhalen. Op afspraak kan je dan langs komen. Graag vooraf betalen via de website, we kunnen contante betalingen aan huis niet accepteren, er is wel een pin apparaat aanwezig. Wil je meer producten bekijken, laat dit van te voren weten, want de voorraad is niet altijd even toegankelijk

 

Ophalen op een markt

De producten kunnen ook opgehaald worden op een markt, zie de markt agenda voor de data.

Bestel op tijd het ivm met het inpakken van alle spullen, bijvoorbeeld als de markt zaterdag en zondag is dan uiterlijk de woensdag je bestelling plaatsen. Je kan je bestelling ook afrekeningen op de markt door middel van pin of contante betaling.

© 2019 - 2023 Speerbijter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel